Een culinaire beleving met vuur en gezelligheid. Veel puurder en stoerder wordt het niet.

Op 9 november nodigen we je uit voor een bijzondere culinaire belevenis: de Wild & Wijn Workshop bij De Lavei. Samen met wijnspecialist John Kobus en chefkok Kevin van Aalten belooft het een avond te worden om niet te vergeten. 

Tijdens de workshop geniet je van een vijf-gangen wildproeverij met ons eigen hertenvlees als de ster van het menu. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld door chefkok Kevin van Aalten.

John Kobus, onze wijnspecialist, zorgt voor een perfecte aanvulling op het culinaire festijn. De geselecteerde wijnen komen voornamelijk uit de Alpen, het natuurlijke leefgebied van het hert, en zijn speciaal gekozen om de rijke smaken van de gerechten te versterken. Elke wijn wordt zorgvuldig gepresenteerd en toegelicht, zodat je niet alleen geniet, maar ook leert over deze bijzondere wijnen.

De Wild & Wijn Workshop biedt ook een gezellige en leerzame avond in goed gezelschap. Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent, een gepassioneerde hobbykok, of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, deze workshop is een must voor iedereen die van goed eten en drinken houdt.

Boek nu
€ 140,- Per persoon
17:00

Aanvangst

17:30

Start van het programma

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook maken wij tussendoor heerlijke kleine hapjes klaar. En er staan voldoende dranken klaar om tijdens de workshop te pakken.

De wild- en wijnworkshop is een avondvullend programma. 

Locatie
Lavei
Boerenesweg 4
7274 GP Geesteren Gld

We hebben voldoende parkeergelegenheid op ons erf.
 

plaatsen beschikbaar

De sfeer op onze unieke hoeve, waar je zomaar oog in oog kunt staan met onze herten. 

Onze programma's Ook leuk
Herten voeren
Elke zaterdag

Ga je mee herten voeren? Wij hebben graag een helpende hand bij het voeren van onze herten! Iedere zaterdagmiddag kan jij langskomen om de herten hun favoriete snack te geven.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.